Rózsakert Vendégház Romhány

Az IPA Köztársasági Őrezred/Országgyűlési Őrség Önálló Tagszervezetének baráti köri tagja, Szerb Tamás úr, a romhányi Rózsakert Vendégház tulajdonosa a vendégháza nevében valamennyi IPA-tag és baráti köri tag részére az alábbi kedvezményeket ajánlotta fel:

- egyéni szállásfoglalás és teljes házbérlés árából: 15%

- szauna használat és kerékpárbérlés árából: 20%

- masszázsszolgáltatás: 10%

- programszervezés (kirándulások, horgásztatás, gyermektábor, sporttábor): 10%

A Rózsakert Vendégház egy "négy napraforgós", tehát a legmagasabb minősítésű vendégház. Három szobával, egy mozgáskorlátozottak számára is használható, külön konyhás apartmannal, valamint pótágyazható nappalival rendelkezik. Minden szoba külön fürdőszobával, tévével ellátott. Két konyha, masszázs helyiség, szauna, hatalmas terasz egészíti ki a szobákat. Kapacitása 14 fő, de a szobák pótágyazhatók. A kertben bográcsozási és grillezési lehetőség nyílik. Sportszerekkel (kerékpárok, pingpongasztal, tollas ütők, labdák) rendelkeznek. A ház közvetlen közelében tenisz- és futballpálya is található. Kisebb céges összejövetelek helyszíne is lehet a ház, kivetítővel, számítógépes háttérkapacitással is rendelkeznek.

A szobaárak rendkívül kedvezőek, az IPA-tagoknak kínált kedvezmény nélkül is 2.900,-Ft-tól kezdődnek az árak vendégenként.

Maga Romhány a fővárosból bő egy óra alatt elérhető. A kétezer fős falu a Cserhát nyugati hegyláncai veszik körül, de a Börzsöny és a Dunakanyar is negyedórányi távolságra található. A környék további nagy vonzereje a csodás Bánki-tó, Magyarország egyetlen tengerszeme, amely cca. öt perc autóútra található és a fürdőzők, horgászok és a koncertre járók paradicsoma. A környék számos horgásztava, csodás kiránduló útvonalai, parkjai (pl. Ipolytarnóci őslénypark), várromjai Nógrád megye és az ország egyik legszebb tájává varázsolják a környéket.

További információ: Szerb Tamás baráti köri tagtól a 30/274-0787-es telefonszámon, vagy a képre kattintva: