X. IPA Bál

November 10-én tizedik alkalommal rendezte meg egyesületünk az immár hagyományosnak tekinthető bálját a Göcsej-Palatinus Panzióban. Kisházi Gábor az egyesület elnöke elmondta, hogy amikor az első bálról beszélgettek a Tiborcz János főkapitánnyal és a rendezvénynek azóta is helyet adó panzió vezetőjével, Pálfi Lászlóval, nem gondolták volna, hogy egy ennyire sikeres rendezvény indul útjára.

A tíz év alatt kialakult egy törzsgárda is, de mindig vannak újabb és újabb résztvevői a bálnak. A törzsgárdához tartoznak szlovén barátaink, valamint néhány szomszédos IPA szervezet Szombathely, Tapolca, Székesfehérvár képviselői, akik már jó néhány estét eltöltöttek velünk.

A rendezvény egyik alappillére pedig Gaál Szabi, aki a második alkalomtól kezdve biztosítja a talp alá valót. És hogy milyen sikerrel, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a mostani rendezvényt is hajnali három órakor zártuk.

Mint már több alkalommal, műsort most is a Hevesi Sándor Színház művészei, Debrei Zsuzsanna és Both Gábor szolgáltatták.