Nyolcadszor báloztunk

Nyolcadik alkalommal rendezte meg egyesületünk az immár hagyományosnak mondható IPA Rendőrbált.

A Göcsej Palatinus Panzióban november negyedikén az érkező vendégeket, köztük szlovén és osztrák kollégákat, Kisházi Gábor, az egyesület elnöke egy-egy kupica pálinkával fogadta, ami elől csak igen alapos indokkal lehetett kitérni. Természetesen elnökünk sem volt ez alól kivétel, hiszen ha mindenkivel ivott volna, valószínű, hogy a pezsgős pohárköszöntőre már nem futotta volna erejéből.

A pohárköszöntő után Hertelendi Attila, a Hevesi Sándor Színház művésze Gaál Szabi örökös zenészünk közreműködésével alapozta meg a hangulatot. Műsora végén már a bálozók is táncra perdültek.

A vacsora most is bőséges volt, olyannyira, a desszertet csak később szolgálták fel. Az igazán ízletes faluvégi palacsinta így aztán igazán jól esett a táncban elfáradt társaságnak.

A tombolát is a hagyományos módon bonyolítottuk le, ennek során szinte mindenkinek jutott az erre az alkalomra készíttetett ruha bevásárló táskákból, mivel az ajándékok nagy része ezekbe volt csomagolva. Fődíjként ebben az évben is a főkapitány úr által a Vonyarcvashegyi csónakházba felajánlott kétszemélyes beutalót sorsolhattunk ki . 

Azt, hogy a résztvevők jól érezték magukat, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az utolsó vendégek hajnali három órakor indultak haza. 

 

Képek a "Képtárban" megtekinthetőek.