Vízi verseny és családi nap

Két éves kényszerszünet után július 2-án végre ismét megrendezhettük immár a 12-dik Vízi versenyünket, melyet mostantól két éve elhunyt alelnökünkre emlékezve Kovács Tibor Nemzetközi Vízi Emlékversenyként folytatunk.


A hagyományokhoz hűen, most is családi nappal kötöttük össze az eseményt, így közel százan voltunk a Gébárti Kempingben, ahol a főkapitányság napközis tábora kiváló helyszínt biztosított a családi napos programoknak, valamint a versenyre benevezett hét csapat tagjainak, akik a déli ebédszünetben itt gyűjthettek erőt a délutáni feladatokhoz. Öt főzőcsapat gondoskodott arról, hogy megfelelő legyen a választék, amit mindenki ki is használt, hiszen könnyű volt mosogatni,
mert majdnem mindenkinél elfogyott, amit készített.

Szlovén barátaink most is megérkeztek, és képviseltette magát Nagykanizsáról a Készenléti Rendőrség is, ahol Tibor haláláig parancsnok volt.

 A feladatokat most is a Fodros Vízitúra állította össze, törekedve arra, hogy kellően megdolgoztassa a versenyzőket, de azért mindenki jól szórakozzon. Közvetlen ebéd után még egy szárazföldi feladatot is beiktattak, ahol ugrálóvárban kellett minél előbb begyűjteni kislabdákat, amiben a gyerekek lelkesen akadályozták a csapatokat.

A jó hangulatú verseny végül szoros eredményt hozott, 25, 24, 23,5 pontot szerzett az első három helyezett.

A képzeletbeli dobogóra végül a következő csapatok állhattak fel.

I helyezett     "Nyerő ötös"    (Kovács Tibor barátai)

II helyezett    "Rácson túl"    (Büntetés Végrehajtás)

III helyezett    IPA Lendva    (Szlovénia)

Természetesen a hagyományokhoz híven minden csapat kapott ajándékot, melyet Tibor özvegye, aki lányukkal együtt végig ott volt a versenyen, adott át.

Az eredményhirdetést követően még sokáig beszélgettünk, emlékeztünk.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen, vagy az előkészítés során segítette munkánkat.

Képek a képtárban megtekinthetőek.