2016 évi közgyűlés

Február 25-én tartotta éves közgyűlését egyesületünk. Kisházi Gábor elnök beszámolóját, valamint az azt kiegészítő pénzügyi beszámolót, melyet Tóthné Polgár Anna terjesztett elő, egyhangú szavazással fogadták el az egyesület tagjai. A beszámolót diavetítéssel tették színesebbé, így mindenki belekóstolhatott az elmúlt évi programokba, illetve azok, akik részt vettek ezeken a programokon, egy kicsit nosztalgiázhattak. A kincstárnok beszámolójából pedig megtudhatták, hogy mindez mennyibe került az egyesületnek. A jó gazdálkodásnak köszönhetően egy minimális tartalék is maradt amit a 2016-os tagdíjak, valamint a reményeink szerint minél több felajánlás eredményeként az adó egy százalékok még növelhetnek. Erre szükség is lesz, hiszen erre az évre is számos programot tervezett az elnökség.

 

A főkapitányságon megtartott közgyűlés elfogadta a 2016-os munkatervet, valamint azt a programtervet, melynek célja, hogy az egyesület minden tagja, és a családtagok is megtalálhatják a nekik leginkább megfelelő programokat. A jövőben szeretnénk szélesíteni nemzetközi kapcsolatainkat, elsősorban Zalaegerszeg testvérvárosainak IPA szervezeteivel, melynek során a szakmai kapcsolatok bővítésére is sor kerülhet. Ebben segít bennünket Zalaegerszeg önkormányzata, így az első lépések már meg is történtek, bízunk benne, hogy az év első felében már lesz jelentkező a megkeresésünkre.

A közgyűlésen jelentette be Kisházi Gábor, hogy Horváth József "Kiváló Munkáért" elismerésben részesült, melyet az országos küldöttgyűlésen vett át Dr. Simon Tamástól az IPA Magyar Szekció elnökétől. Az Ebedli házaspár pedig "Aranydiploma" elismerésben részesült.